Heel Borger-Odoorn bakt op 5 februari

Borger-Odoorn klaar? Bakken maar!

Ga jij met Ruud aan de slag op zaterdag 5 februari?
Heel Borger-Odoorn Bakt.

Ruud Boven (kandidaat voor CDA Borger-Odoorn): ‘Samen maken we de samenleving. En verbinding zoeken is daarbij belangrijk. Eten maken en delen verbindt, vooral als het een heerlijke taart of cake is. Daarom roep ik alle hobby-bakkers in Borger-Odoorn op om op zaterdag 5 februari een lekkere cake of een ander baksel te maken. Dit heerlijke baksel halen we bij jou op en bezorgen het bij diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Dit kan een mantelzorger die zorgt voor een ziek familielid, vriend of buur zijn, een eenzame senior, een hardwerkende zorgverlener, die vrijwilliger die altijd voor iedereen klaarstaat of die jongere die in het coronajaar veel leuke dingen moest missen. Samen zetten we deze mensen in het zonnetje. Zo maken we samen het verschil.”

Zin om aan de slag te gaan?
Laat het Ruud weten en we leggen de verbinding! Stuur voor donderdag 3 februari jouw aanmelding of tip naar heelborgerodoornbakt@gmail.com. Zet in jouw bericht jouw naam, adres en eventueel een suggestie waar jouw baksel bezorgt mag worden. Vervolgens ga je aan de slag en bak je een taart, cake of koekjes volgens jouw allerbeste recept. Het bezorgteam van CDA Borger-Odoorn haalt jouw baksel op zaterdag 5 februari tussen 10:30 en 12:00 bij jou thuis op en bezorgen deze vóór 16:00 uur bij diegene die het oprecht verdient. Heel Borger-Odoorn bakt!. Zo zorgen we samen voor een bijzondere traktatie!

En vergeet niet om CDA Borger-Odoorn   via Facebook en Instagram te volgen voor handige baktips en de resultaten.  #weekvandeinwoner